De schilder zorgde overal voor

De schilder zorgde overal voor

schilderen-muur
Ik heb zelf diverse bedrijven waarbij ik al een lange tijd op zoek ben naar een schilder die ervoor kan zorgen dat alles netjes een kleurtje krijgt en ik er geen omkijken meer naar hoef te hebben. Bij het zoeken naar een geschikte schilder die ik goed kon vertrouwen en voor de rest niet meer in de gaten hoefde te houden was ik al een paar weken verder omdat ik niet bij iedereen zomaar de vertrouwen kon krijgen dat het allemaal netjes gebeuren kon. Bij diverse schilders die in de buurt woonde waar ik de bedrijven heb staan was het uiteraard even goed zoeken maar totdat je er eentje gevonden heb waar je dan wel de vertrouwen in heb kon ik er in ieder geval wel zeker van zijn dat alles netjes gebeuren ging en dat ik er verder geen omkijken meer naar heb gehad. De schilder heb ik een offerte na gestuurd om te kijken wat de kosten ongeveer worden om het voor mekaar te krijgen. Dezelfde dag kreeg ik nog een reactie terug dat de schilder graag even langs wou komen om te kijken wat de kosten gaan worden en zo samen tot een beslissing kunnen komen wat de kosten gaan worden om de 2 bedrijven te laten schilderen door een echte schilder. Via het internet was het uiteraard wel even zoeken maar sinds dat ik de schilder heb gevonden die ik vertrouwen kan heb ik er gelijk voor gezorgd dat hij sneller gevonden wordt op het internet door het nette werk wat hij geleverd heeft. Gelukkig heeft hij er goed voor gezorgd dat ik me eigen geen zorgen meer hoef te maken dat werk wat hij moet doen niet goed gebeurd en dat ik achteraf gezien meer geld kwijt ben omdat het allemaal overnieuw gemaakt moet worden.