Welkome zonnestralen vanaf de teak tuinbank

Welkome zonnestralen vanaf de teak tuinbank

 

Het is logisch je in de winter alvast te richten op de aankomende lente, althans dat is een behoefte die ik overal om me heen signaleer. Ik heb het alle voorgaande jaren ook al gehad maar wellicht om een andere reden dan dit jaar eigenlijk. Want toen was ik altijd behoorlijk winter-moe, had ik het echt wel gehad met al die sneeuw en kou de hele tijd. Maar dit jaar is een heel ander jaar dan de voorgaande jaren, want sneeuw hebben we hier nog niet eens gehad en bovendien valt het met de kou ook allemaal nog wel behoorlijk mee. Het is nu meer dat die belofte van de lente al ingezet heeft en ik niet kan wachten voor het doorzet. Ik ben me ook op allerlei terreinen al aan het voorbereiden op die komende heerlijkheid en wel door al enkele zaadjes aan te schaffen voor bloemen die ik per se in mijn tuin wil hebben en bovendien een teak tuinbank die ik al een tijdje op het oog had. Van die teak tuinbank ga ik gelijk gebruikmaken zodra de eerste welkome zonnestraal zich aandoet!