Zij spoot de Alien parfum by Thierry Mugler meteen op haar sjaal

Zij spoot de Alien parfum by Thierry Mugler meteen op haar sjaal

Een lekker parfum is vaak erg persoonlijk nu vind ik het altijd erg leuk om op zoek te gaan naar een juiste parfum voor iemand. En meestal zit ik wel goed met het inschatten hier van. Zo heb ik voor mijn vriendin een heerlijk parfum gevonden en dit ging om de Alien parfum by Thierry MuglerThierry_Mugler-Alien. Ik zelf heb een totaal ander favoriet maar toen ik de Alien parfum by Thierry Mugler rook, vond ik deze klasieke geur echt bij haar passen. En zo bedacht ik mij meteen al of mijn vriendin hier ook zo over dacht. Maar dat kan je natuurlijk alleen maar testen door deze cadeau te doen en zo ben ik de Alien parfum by Thierry Mugler mooi gaan inpakken en heb ik er een leuke kaart bij gedaan. Mijn vriendin en ik zijn als sinds onze schooljaren vriendin. nu zijn wij allebei moeder en werken hard. Nu gaan wij geregeld samen een avondje uit om alle drukte en de dagelijkse sleur een beetje te ontwijken. Nu ben ik met haar lekker gaan eten en toen ik voor die tijd bij haar thuis kwam om samen op de trein te gaan stappen heb ik het Alien parfum by Thierry Mugler aan haar gegeven. Ze schoor in de lag en zei, ik heb ook iets voor jouw gekocht. En zo stonden wij allebei te giechelen in de gang met ons cadeau. Ik was blij met mijn boek en mijn vriendin was blij met de Alien parfum by Thierry Mugler. Ze spoot het parfum meteen op haar sjaal en ik kreeg de hele avond te horen hoe lekker deze wel niet rook. Nou dit leek mij dan weer een zeer goed uitgezocht parfum voor haar en zat ik helemaal goed toen ik na het ruiken van deze geur aan mijn vriendin dacht.